Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Juni månadsbrev 2012

Juni månadsbrev 2012

Juni Månadsbrev

 

Snart midsommar och äntligen har värmen kommit förhoppningsvis för att stanna ett långt tag…      Vi är inne i en mycket intensiv period där alla maskiner får göra rätt för sig. När man sitter som jag gör nu och tittar ut över människor som tittar runt i vår visningsträdgård, inspireras och har funderingar är riktigt trevligt. Jag har sagt till många att givetvis vill man sälja men att se när det tänds idéer i människor är en fantastisk sak att vara med och inspirera.  Det är också årets ”tränd” att man vill få bort gräs mellan plattor, slippa rensa och då har vi något som känns fantastiskt bra att kunna sälja hårdfogen som vi nu har för andra året. Nya plattor blöter man bara med trädgårdsslangen öppnar hårdfog paketet (15 kg) stör ut och soppar ned i fogarna, därefter torkar man av plattorna så att så lite hårdfog som möjligt ligger kvar på plattan, när den torkat är det i och för sig lätt att torka bort det. Fyll fogarna ordentligt så att det ser snyggt ut. Låt torka och efter ca ett dygn beroende på värmen så har den härdat. Då har man en tät fog som släpper igenom vatten, tål att rengöras med högtryckstvätten samt är frostsäker. Känns onekligen BRA!

Vi har också börjar få bra skjuts på gatsten och kantstensförsäljningen, vilket vi hoppas fortsätter.

Många är det också som får nya köksbänkar i granit denna sommar. Känns härligt!

Varför inte ta en tur ut till Bothnia Granit och går runt se om du kan hitta en liten granit bit på vårt stora område. Eller bara känna inspiration.

Det är också mycket roligt att vi får större och större förtroende från de som tyvärr behöver ordna en gravsten till sina nära och kära. Bra urval av stenar samt bra priser och kvalité samt stort engagemang tro jag är några komponenter som uppskattas.

Man säger ju att kvalité lönar sig och vi jobbar verkligen för att våra produkter och vi själva skall hålla hög kvalité och servicegrad!

Ha nu en riktigt skön sommar och har ni ingenting att göra så köp lite sten den ger både motion samt fröjd för hjärtat!

Sommarhälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

 

Besökare

Vi har 5 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?