Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Augusti-Septembers Månadsbrev

Augusti-Septembers Månadsbrev

August/Septembers Månadsbrev

 

När detta skrivs är vi inne i slutet av september och sensommaren/ hösten har varit intensiv för vår del.

Mycket folk har besökt oss det är mycket trevligt! Gravstensförsäljningen har ökat ordentligt och vi tror det beror på dels vår ”nya” broschyr, bra prisläge, lokal förankring samt inte minst så tycker jag själ att våra tjejer Anna och Linda tar emot kunderna på et mycket trevligt sätt.

Byggsten har vi skickat ut många offerter på, så vi avvaktar och ser om de produkter/tjänster vi offererar är intressanta för kunderna.

Trädgårdssten fortsätter att öka och vi försöker efter bästa förmåga hjälpa kunder med kloka råd vilket väldigt många uppskattar.

Bänkskivorna fortsätter att öka och det har tillkommit fler återförsäljare och vi upplever att vi har stor kompetens och mycket lite reklamationer.

Försvaret har beställt våra tjänster för att renovera ett antal monument vilket är mycket trevligt.

När det gäller trädgårdssten så börjar vi fr.o.m. 26 september med höst rea som är 20% på ordinarie priser. Gäller endast det vi har i lager (ej beställningsvaror)

 

Våra öppettider är t.o.m. 5 okt 07.00-17.00 med lördag 29 september öppet mellan 10.00-15.00 därefter mån-fredag 07.00-16.00 som gäller över vintern.

Glad Höst på er!

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 8 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?