Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev November Månadsbrev 2012

November Månadsbrev 2012

November Månadsbrev

När jag skriver detta så är vi inne i slutet av november, det är mörkt ute och den kyla och snö vi hade i oktober är som bortblåst och vi har ca +4 grader och riktigt mörkt o kymigt. Tacka vet jag 10 cm snö och -5 till 10 grader kallt!

I slutet oktober så körde vår utkörningsbuss i diket och blev total förstörd. Tack och lov så klarade sig vår chaufför Ove helskinnad men mycket murbultad och efter besök på Sunderby sjukhus och stora kollen så fick han beskedet att allt var okay. Efter ett antal veckors vila så har han så smått börjat hjälpa till igen. (vilket känns jättebra, för Ove är en toppen kille som vi alla tycker mycket om) Under perioden som Ove var borta har vår andra chaufför Roger samt vi andra fått hjälpa till med utkörningarna så det har varit lite kaotiskt emellanåt. Nu har vi skaffat en ny (begagnad) som vi håller på att anpassa för att passa oss i verksamheten så det kommer att bli bra.

Det har varit kul att under en längre tid så har många arkitekter hört sig för om våra stensorter och vi har verkligen fått skicka prover över hela Sverige. Här uppe i Norrbotten och Västerbotten har vi ju inte så många stenbrott där det sågas block. Tyvärr är flera av brotten sönderspränga och stenkvalitén är inte den bästa. Ett undantag är Sangis där det bryts Lappland Black som vi använder både som bänkskivor, fönsterbänkar, spishällar, hällar och trappor m.m. Enligt min mening en av de vackraste stenar vi har med mycket liv i.

Nu närmar sig advent och jultider och då kommer det alldeles säkert att säljas bakstenar som julklappar. Normal storlek är 300 x 400 mm och 30 mm tjock Normalpris 500:- , men nu till jul säljer vi dem för 400:- /st. (man kan beställa andra storlekar också)

Vi önskar er en skön december och julhelgerna är ju minst sagt arbetar ”vänliga” och vi kommer att ha stängt 27-28 december de enda dagar som är normala öppetdagar. Sen öppnar vi onsdagen den 2 januari för ett nytt spännande år.

 

Vänliga Bothnia Granit AB hälsningar

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 18 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?