Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev 2013 Mars Månadsbrev

2013 Mars Månadsbrev

Mars Månadsbrev

Dagarna blir märkbart längre och fågelsången börjar göra sig hörd. Efter en lång vinter (inte över än) så spirar känslorna och så skönt det är att sätta sig i lä gärna på ett renskinn och filosofera och känna att solstrålarna verkligen värmer. Denna tid på året skulle mycket gärna kunna vara lite längre.

Det märks också på att kunder börjar komma in/maila/ringer och fråga om trädgårdssten m.m.

Vi har nu erhållit årets Starka Trädgårdskatalog som du kan beställa via vår hemsida alternativt komma in och hämta hos oss.

Hör gärna av er med frågor och vi hjälper gärna till med planeringar och har även till vår hjälp Sinnenas  Handelsträdgården  (Piteå) som gör total ritning tillsammans med er.  www.sinnenasatelje.se Tillsammans har vi ”inspirationshelg ”  fre 24- sön 26 maj på Västra Kajen i Piteå= Välkomna!

Bänkskivor i granit ökar hela tiden och det hjälps inte för ju mer man jobbar med granit så inser man hur vacker den är och hur många stensorter det finns! Kontakta oss gärna för närmaste återförsäljare.

När det gäller gravstenar så ökar vi även försäljningen även där och vi tror de beror på vår ”nya” broschyr där vi jobbar med bilder. Granitsorter kan givetvis varieras mellan de olika modellerna. Vi har dock valt att inte prissätta varje sten utan vårt motto är att kunden skall ha ett slutpris(offert) från oss då stenen är monterad på aviserad gravplats.

Byggststen som oftast handlar om  offentliga platser miljöer/gallerior/hyreshus och som upphandlas av byggentreprenadföretag ligger på en stadigt jämn nivå.

Vi kommer som vanligt att ha Öppethus i början på maj men det återkommer jag till!

Ha en Skön vår!

Vänliga Bothnia Granit hälsningar

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 9 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?