Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev April Månadsbrev

April Månadsbrev

April Månadsbrev

Vilken dagar det har varit och är! Solen har synts nästan jämt.. och kalla nätter har gjort att vårens antågande har dragit ut på tiden, men bor man häruppe så är våren och snön som ligger vit en underbar upplevelse och att få sätta sig på en sjö med på en pall och låta blänket sakta glida ned i borrhållet. Några ryck och man har en fin fisk (önsketänkande)

Vi har haft ganska full att göra i fabriken med både sten till teknikens hus i Luleå, fönsterbänkar , bänkskivor och gravstenar, men vi vill göra ännu mer.

Nu har trädgårdskunderna ordentligt börjat höra av sig och vi kommer som vanligt att ha Öppethus på Bothnia Granit men i år ökar vi med att ha det i 2 dagar.

Öppethus blir tisdagen den 14 och onsdagen den 15 maj och tiderna som gäller blir mellan 16:00-20:00. Vi har givetvis öppet våra normala tider också dessa dagar(  07-16). I år kommer också ett flertal av våra samarbetspartners (entreprenörer) som lägger marksten åt kunder att närvara så man har möjlighet att fråga om både priser och själva markläggningen. Annons kommer i Piteå Tidningen måndag den 13 maj samt kommer också att finnas betydligt snabbare på vår hemsida.

Guidade turer i fabriken fortsätter vi med eftersom det blivit väldigt populärt och vi är stolta över fabriken och vår verksamhet.

Nya trädgårdstenar kommer, vattenstenar, pollare med lykta vaser  samt en väldigt läcker Örn i granit ca 1 m hög.

Vi finns och hjälper gärna till med goda råd, offerter engagemang m.m.

Vi är inte riktigt som andra företag…..

 

Så välkommen!

 

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 11 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?