Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev juni 2013

Månadsbrev juni 2013

Månadsbrev Juni  2013

Nu pratar vi ketchupeffekt! Fr.o.m. maj så verkar det som alla skall ha, byggsten, bänkskivor, trädgårdssten samt gravstenar. Det är mycket roligt om än vi knappt hinner prata med varandra här på jobbet.  Men desto fler kunder hinner man prata med både på plats och i telefon. Det kan inte nog understrykas hur roligt det är att hjälpa kunder som kommer inspirerade av både visioner allt ifrån hur man skall tillverka sitt eget utekök, mur, trapp, altan, blomlåda, kryddlåda, uteplats, innekök, badrum ja listan tror jag är oändlig.

Vi har också uppmärksammats av TV 4 och skall under juli vara med i inspelningen av Bygglov och deras härliga gäng. Det kommer att sändas i februari 2014 så håll utkik då.

Vi har ju öppet hela juni till  07:00-18:00 på vardagar och på lördagar mellan 10:00-14:00 (ej midsommar) Under juli är öppettiderna 09:00-17:00 stängt lördagar o söndagar.

Jag passar på att slå ett extra ”slag” för er som funderar på att göra om infarten . Titta gärna på Terrano plattan finns både med rundade kanter och som Nova (raka kanter)  den ligger färdig på pallar och innehåller 4 st olika storlekar som gör att den blir väldigt levande , läcker och praktisk att använda. 60 mm tjocklek. Givetvis skall nu använda hårdfogen till den. Snyggt och praktiskt.

Terranon passar utmärkt till altaner och mycket annat roligt.

Välkommen att besöka oss och bli inspirerade!

Glad sommar på Er!

 

Vänliga Hälsningar

 

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 5 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?