Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Oktober Månadsbrev 2013

Oktober Månadsbrev 2013

Månadsbrev oktober 2013

När jag skriver detta så är det den 22 oktober och jag försöker blicka tillbaka på både augusti-september och oktober som varit intensiva månader där vi haft och har fullt upp i fabriken. Både privatpersoner och företag står för beställningar av både trappor, murar,  golv o hällar, trädgårdssten m.m. vilket är mycket trevligt.

Trädgårdssten har vi iallafall ”packat” ihop inför vintern och ställt undan så att snöröjningen kan fungera. Säsongen har varit bra om än inte riktigt lika bra som förra året. Vi håller dock på med projekt ritningar/planering inför 2014 så det ser mycket trevligt ut.

Gravstenar kör vi ut för fullt om än tjälen har börjat göra sig påmind och det håller vi på med in i november/dec beroende på vädret. Gravplattor istället för blomlist framför gravstenen blir mer och mer populärt , den hjälper ju till att se till att oönskat gräs håller sig utanför eftersom den täcker ytan framför. Man kan även göra hål för både blomkruka eller annat arrangemang samt även ett litet hål för pinnen till ljuslyktan.

Till försvaret håller vi på att ta fram förslag på nytt monument vilket är mycket trevligt.

Konstigt nog fast det är -2 grader så är jag nu på väg att mäta in bänkskivor till ett utekök.. här pratar vi om förlängd sommar…

Har ni funderingar på annorlunda utsmyckning i er trädgård och önskar en alldels egen design typ örn, vattensten, m.m. hör av er så skall vi se om vi inte kan förverkliga era drömmar.

 

Ha en skön Höst/vinter

Höst hälsningar Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 8 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?