Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev 2013 December Månadsbrev

2013 December Månadsbrev

Månadsbrev December 2013

Julmånad med ljus och man ser hur alla människor liksom ”tänder till”. Hösten är förbi men jag tycker vi upplevt ett mycket speciellt väder med några grader kallt ena dagen för att nästa vara -10 till -15 grader för att dagen efter vara +6 ?!!. Detta har nu upprepats några gånger och tydligen skall vi i början på nästa vecka få ca -15 grader för att i mitten av veckan igen ha ca +5-6 grader? Bara att gilla läget.

I fabriken har vi fullt upp fram till jul och grabbarna kör för fullt. Vi har i höst levererat en hel del granit till Luleå och nya Clarion Hotell som nu är formellt invigt (2 december)Förutom bardiskar så har vi även granit i buffé ytorna där det är lite innovativt med värme direkt på granitborden (inga hällar) de sitter under graniten och fungerar alldeles utmärkt.

Roligt är också att vi levererat golv till Vetenskapens Hus i Luleå samt rätt mycket fönsterbänkar till Höghusen i Kronan området i Luleå, även de nybyggda villorna på Kronan området har beställt både bänkskivor o fönsterbänkar.

Våra bakstenar o ljuslyktor är mycket populära och vi har nu dessa som förslag på trevliga julklappar eller för eget behov.

Vi planerar också för lite trevliga ”stentavlor” typ Bastu damer som kan placeras i bastu, relax, konferens, foajéer m.m. De tål ju hårda tag o vatten så vi tycker det borde vara intressant.

Att vi sedan väntar med spänning inte bara på jultomten utan i februari kommer vi ju på TV4:as Bygglov och med stor spänning ser vi fram emot hur vi kommer att exponeras. (Vi har levererat och monterat bänkskivor till ett kök de gjort med skivor av vit Bianco Carerra marmor som inte är det vi normalt rekommenderar i kök. Men kunden bestämmer…) och den fungerar alldeles utmärkt om man tar hänsyn till dess för o nackdelar.

Vi önskar er en :

Riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

 

Besökare

Vi har 6 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?