Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev november 2014

Månadsbrev november 2014

 

 

Månadsbrev nov 2014

 

Tiden går för fort! Vilket vi konstaterat i höst.

Vi har haft fullt upp med att svara i telefonen i höst beroende på att ”gravsäkring” kommit  att bli väldigt aktuellt. Tyvärr omkom en liten flicka i södra Sverige för ca 4 år sedan när hon lekte på kyrkogården och fick en gravsten över sig. Detta har gjort att Svenska Kyrkan har beslutat att alla gravstenar som står upp och är över 30 centimeter hög skall provtryckas och klara 35 kg utan att falla den kan givetvis röra sig lite men om den inte klarar denna test så skall gravstenen åtgärdas och där har vi kommit in och ser till att gravstenarna klarar denna test. Vill ni veta vad vi gör så kontakta oss gärna.

Byggsten levererar vi för fullt här på hemmaplan (Piteå) där vi har området med Strömbacka Strand med 2 st hyreshus samt även det gamla Polishuset som vi levererar golv, fönsterbänkar, fasader men även efter Norrlandskusten och Stockholmsområdet ordnar vi byggsten till byggen.

Trädgårdsstenen har nu vi stängt för säsongen om än det finns de som behöver marksten till olika alternativ.

Gravsten tycker jag vi är duktiga på och det är många som vill komma till oss, sitta ned i lugn o ro, gå igenom och diskutera hur och vilken gravsten de skall välja. Vi har ju givetvis också ett antal gravstenar för visning och av olika granitsorter och bearbetningsmetoder som vi använder.

Vi har alltså haft och har fullt upp vilket är mycket trevligt!

 

Välkommen in, det finns alltid kaffe!

Ha en skön november och varför inte köpa en baksten i julklapp!

 

Höst/vinterhälsningar

Bothnia Granit AB

 

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

 

 

 

Besökare

Vi har 2 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?