Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev maj 2015

Månadsbrev maj 2015

Månadsbrev maj 2015

Nu är allting igång, vi tillverkar gravstenar för fullt, och skall denna vecka också börja med gravsäkring framförallt i Luleå men även i andra kommuner inom Norrbotten o Västerbotten. Vad gäller gravsäkring så kommer vi att hålla på i denna ”vända” t.o.m. augusti men det kommer att fortsätta även efter detta datum.

Vad är då gravsäkring, jo alla gravstenar överstigande 30 cm i höjd skall provtryckas med 35 kg vilket är väldigt mycket och klarar inte gravstenen av detta måste man göra åtgärder så den klarar denna provtryckning. I de flesta fall gräver vi ned ett ytterligare fundament, ett s.k GRO-sockel som är ett specialgjort leca-block. Vi garanterar då att sten klarar provtryckningen.

Vad gäller bänkskivor så ser vi att den vita marmorn har blivit mer och mer populär i köken. Tänk bara på att använda/hantera den rätt så är det inga problem, och snyggt blir det!

Vi har Öppet Hus torsdagen den 7 maj (se annonsen på hemsidan)

Ni är Välkomna!

Vad gäller våra öppettider så se hemsidans Öppettider. De varierar ju efter säsong och känner ni er osäkra eller vill komma på annan tid hör av er så ordnar vi det!

Ha en skön försommar!

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 9 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?