Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev nov 2015

Månadsbrev nov 2015

Månadsbrev Nov 2015

När jag var ung och det var länge sen så vad jag kommer ihåg så var det alltid snö i oktober och den låg hela vintern. Tiderna förändras och när jag skriver detta är det den 14 november och på morgonen när jag vaknade så blev jag otroligt ledsen när jag hörde medias information om terrordådet i Paris. Har mycket svårt att förstå hur någon skickar ut förmodligen fullständigt indoktrinerade människor att ta ihjäl andra människor och sig själva.

Ursäkta men kunde inte låta bli att skriva detta.= mycket berörd!

Vad gäller mindre världsliga ting så har vi på Bothnia Granit haft fullt upp hela hösten både vad gäller gravstenar o gravstens säkringar vilket tagit en stor del av vår tid.

Marmor har helt klart blivit populärt i kök och det är helt okay bara man vet hur man skall sköta den. Även fönsterbänkar har många visat intresse /beställt vilket är trevligt!

Byggsten har det också varit full fart och det kommer att vara full fart för fabriken hela detta år.

Vi har ju före midsommar anställt Sabina som varit lärling under nästan ett år och hon sköter sig väldigt bra och är en fin tillgång för företaget.

Trädgårdssten har vi tappat lite mot fjolåret som var ett bra år.

Själv har jag haft nöjet att vara inbjuden till Italien av Italienska handelskammaren att deltaga i en mycket trevlig o bra arrangerad mässa/konferens i Verona där vi höll konferensen i den stora Marmomacc Mässa som är en av världens största sten mässor med mycket maskiner/reservdelar/interiörer/ sten material m.m.

Mycket trevligt o lärorikt.

Snart är det december och jul och nyår men just nu går mina tankar till alla offren i Paris och deras anhöriga.

Ta hand om varandra!

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 8 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?