Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev Januari 2016

Månadsbrev Januari 2016

Månadsbrev januari 2016

God fortsättning på det nya året!

Kylan har lagt sig tung över norra Norrland och med temperaturer kring 27-30 minusgrader så vill det till att klä sig ordenligt. Vi tar det också lugnt dessa dagar med att leverera p.g.a. kylan.

Vi har i mellandagarna in på det nya året haft det lite ”lugnare” och man märker väldigt väl på telefonen och e-mail att många tar det lugnt dessa dagar.

Vi passar på att planera om i fabriken för önskemålet är några nya maskiner under 2016. Många av de maskiner vi har är gamla och fungerar tillfredställande men för att höja kvaliteten ytterligare samt göra bättre arbetsmiljö behövs nyinvesteringar.

Vi har idag ett antal större offerter ute framförallt på byggsten vilket vi givetvis hoppas är intressanta för dessa kunder. I januari brukar det dyka upp ännu flera förfrågningar vilket vi givetvis ser fram emot.

Marmor har verkligen blivit ”poppis” i framförallt kök o badrum, både för vägg, golv och bänkar. Vi försöker allt vi kan att informera dessa kunder att marmor är väldigt snyggt och bra på många sätt men kräver att man tänker efter lite mera. (se gärna under rubriken bänkskivor och ”att tänka på vid val av stenskivor”.

Ha en skön vinter! ( vi börjar med januari)

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 6 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?