Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev februari 2016

Månadsbrev februari 2016

Månadsbrev Februari 2016

Så var det februari och ljuset märks tydligt och dagarna blir längre och man ser fler människor ute som rör på sig. Vi har precis haft SM- Tävlingar i Piteå (med SM-tävlingar så är det idag ca 18-20 st olika idrottsgrenar som körs, allt för att publik och TV (Läs: Sveriges Television)skall tycka det är intressant att sända och vilken tur med vädret arrangörerna hade och vad trevligt o roligt det var med mycket publik o fina tävlingar. Stort Grattis till arrangörerna!

Just nu liggare temperaturen på ca +2 grader vilket inte är vanligt i februari!!??

Vi har mycket att göra om än dessa första månader är de lugnaste för oss, men vi passar på att bygga om i fabriken fixa till maskiner o utrustning samt planerar för nya maskininvesteringar också vilket känns jättekul.

Kontor o personalutrymmen samt foajén görs också om.

Offert förfrågningar både stora o små kommer in så vi har lite att jobba med även på den sidan.

En liten trend som jag tycker vi märker är att många privata byter ut sina gamla fönsterbänkar och vill ha nya i granit eller marmor. Kanske även du skall byta fönsterbänkar och ”fräscha” kolla gärna på tjockleken 30 mm blir jättesnyggt o ”maffigt”.

Trädgårdssten (Starka) har vi nya kataloger på väg in och priser ligger på samma nivå som under 2015.

Ni är som sagt välkommen att besöka oss och som vi säger under öppettiderna ”passar inte våra öppettider kolla med oss om andra tider som passar er så finns vi på plats. Välkomna!

Det känns som vårvintern närmar sig!

Hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 13 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?