Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev mars 2016

Månadsbrev mars 2016

Månadsbrev Mars 2016

Är på väg till Uppsala där vi skall montera trappsteg i i nya IFU Arena, en sporthall för innebandy med en stor huvudhall med plats för många åskare samt i direkt anslutning andra hallar med många spelplaner. Det märks att innebandy med bl.a. Stor Vreta är stort i denna trakt.

Montage är ju inget som vi går ut och marknadsför eftersom vi är ett litet företag så tillverkar och säljer vi till kund som ordnar montaget. Men ibland är det viktigt att man även är insatt i montagets ”ädla konst” för dels att veta vad kunden vill ha och även kunna ge bra råd när kunden fundera över hur han/hon skall göra för bästa resultat.

De trappor vi skall montera är 42 st plansteg samt 2 st vilplan som vardera väger 380 kg/st, totalt väger trapporna dryga 4 ton.

Vad gäller marksten till framförallt villaägare så har vi årets Katalog från Starka som ni kan hämta /beställa (tryck bara på förstasidan Starka pdf )så kan ni fylla i och beställa katalogen eller se den i uppladdad variant.

Vi har också hunnit vara till Södra Sverige o Norge för att titta på lite nya maskiner, vilket vi hoppas kunna investera i under våren/sommaren.

Kom gärna förbi för vi har alltid kaffe att bjuda på! ( och oss själva också givetvis)

Vår ”Känsla” Hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 3 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?