Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Månadsbrev maj-juni 2016

Månadsbrev maj-juni 2016

 

Då var snart maj månad slut! Solen skiner och det har varit en mycket fin helg och även på lördag då vi hade öppet 10-14 såldes vi en del och även intresse för offerter/större jobb efterfrågades.

Vi hade ju ”Öppet Hus” den 18 maj och det var som ”vanligt” mycket folk. Blir alltid lika roligt uppmärksammad på hur många som vill var med på rundvandringen och veta mera om Bothnia Granit AB.

Har också hunnit med 2 st ”turner” till dels Uppsala dit vi levererat granittrappor i entrén till nya IFU Arena som skall inhysa innebandy och friidrott. Trevlig mysig anläggning.

Även Stockholm har fått gästa oss för genomgång av leveranser till Svea fanfar uppe vid Valhallavägen. Vädret blandat med strålande sol o hällregn.

I Piteå jobbas det för fullt med objektet Träkronan som kommer att bli ett fint landmärke för Piteå. Delar skall invigas i juli så det är bråttom med det. Får säkert återkomma till detta vid senare tillfälle.

Vi har idag mycket folk som kommer förbi blir informerade/inskaffar inspiration alternativ /möjligheter till att just det de ”fantiserar” om skall bli verklighet.

Inför morsdag så har det givetvis varit mycket monterande av gravstenar vilket fungerat bra.

Har du/ni tid/möjlighet kom gärna förbi, kaffet är ju på…

Sommarhälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 17 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?