Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev April månadsbrev

April månadsbrev

April April!

Denna oförutsägbara månad. Ena stunden sol och man känner hur vårkänslorna spirar och man vill bara ut och fixa på tomten. Nästa när regnblandad snö vräker ned man huttrar och känner att inne är bästa stället just nu. Så brukar april vara och så skall nog april vara också. Det man inte trodde är ju att snön har smällt rejält och varje dag ser man mer och mer av ”det som göms i snö kommer fram i tö”.

Med andra ord en alldeles underbar tid som går alltför fort.

Trädgårdssten katalogen från Starka har kommit med en del nyheter (beställ den gärna eller kom in och hämta ett exemplar.)

I den får du en mängd inspiration och vill du sen ha hjälp med allt från vilka stenar du skall använda till att vi hjälper till med at rita upp din trädgård (här hjälper Sinnenas Handelsträdgård dig att rita/komma med förslag så att du får din tomt enligt dina önskemål och våran erfarenhet.)

Vi har också fått vår andra nya maskin installerad vilken kommer att hjälpa oss ytterligare för att kunna erbjuda högkvalitativa stenprodukter till rätt pris. Både bänkskivor och fönsterbänkar kan du givetvis beställa av oss. Har du nytt kök så fråga köksleverantören om de har samarbete med Bothnia Granit då kan du beställa köket direkt via köksleverantören som också har stenprover så du kan välja vilken bänkskiva du vill ha. Har du funderingar vilka återförsäljare vi har så ring eller e-maila oss så berättar vi vem som finns i närheten och som passar dig bäst.

Gravstenar kan du se på vår hemsida samt att du givetvis kan beställa vår katalog. Är du dessutom i Piteå så är du givetvis välkommen att titta på ett antal modeller som vi har i visningssyfte.

Nu kan vi också sen vi köpt de nya maskinerna erbjuda fönsterbänkar på ett helt annat sätt än tidigare så kom med mått och antal fönster så skall vi ge dig ett bra förslag på alternativt 30 mm eller 20 mm bänkskivor..

Våren är här!

 

Vår Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 9 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?