Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Mars 2010

Hej!

Mars månad och vi har äntligen fått lite takdropp, solen blir uppe allt längre. Det känns att vi är på väg mot en mycket skön årstid, våren!

I måndags den 8 mars installerade vi vår nya CNC maskin som gör att de flaskhalsar vi haft vad gäller tillverkningen av bänkskivor, fönsterbänkar och gravsten ar försvinner. Alla på kontoret och i fabriken har varit i mycket spänd förväntan att äntligen kunna ta nya tekniken i anspråk och leverantören har hållit kurs under dagarna två. Nu är det upp till oss att testa och utbilda/använda maskinen för att den skall börja producera. Den kantmaskin vi beställt levereras inom 3 veckor och är också den mycket efterlängtad.

Det rum vi gjorde i ordning för Zandra att ta emot anhöriga för att ordna en fin gravvård fungerar jättebra och Zandra kan i lugn och ro ta emot och visa alla olika alternativ och möjligheter som vi tillhandahåller för att tillgodose kraven på en fin gravvård.

Torsdag kväll 11 mars skall jag informera en större grupp herrar om Bothnia Granit.

Byggstenssidan har gått trögt mycket beroende på att vintern verkligen gjort sitt för att skjuta på byggprojekten i hela Sverige. Men även där märker vi en större efterfrågan i takt med att solen värmer.

Bifogar en bild på vår nya CNC maskin.

Har du vägarna förbi är du givetvis välkommen in!

Bothnia Granit Hälsningar / Hans Öhgren

 

Besökare

Vi har 7 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?