Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Februari 2010

Februari 2010

Hej!

 

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju! Ute snöar det för fullt och traktorn har fått jobba med snöröjningen. Det har varit och är intensivt på Bothnia Granit. Uppskyltningen för att hitta till oss har blivit jättebra.

Vi bygger om i foajen för att bättre kunna ta emot kunder. Vi får även ett mer ändamålsenligt rum för Zandra att ta emot anhöriga där hon i lugn och ro kan tillmötesgå de anhörigas önskan om fin gravvård.

Styrelsen har tagit beslut på nyinvestering av ny CNC maskin samt kantpoleringsmaskin vilket kommer att effektivisera fabriken och ta bort de flaskhalsar vi haft i produktionen. En stor fördel med de nya maskinerna är ju att den miljö för våra produktionskillar vistas i väsentligt förbättras vilket känns bra!

Vi är inne i förberedelser för Nolia-mässan i Piteå 7-15 aug 2010. Tillsammans med Sinnenas Atelje , Excentrum från Älvsbyn , Anna-Stinas Krukmakeri skall vi göra en mycket intressant monter där du kan få stor hjälp med inspirationen, men är du het och vill ha inspiration redan nu beställ vår Trädgårdsstens katalog som vi just erhållit från Starka , här kan du bl.a. se hela Bradstone sortimentet som vi är ensamma om att saluföra häruppe och mycket mer. Vill du ha hjälp att planera din trädgård så rekommenderar vi Sinnenas Atelje, www.sinnenasatelje.se men var gärna ute i god tid. Vänd dig med förtroende till Bothnia Granit vad gäller rådgivning / frågor / priser, om Starkas produkter, av trädgårdssten.

Vad gäller bänkskivor /fönsterbänkar så märker vi det stora intresset för natursten och som vi nu kan kombinera med avfallskvarn (se filmen under bänkskivor och klicka på avfallskvarn i olika storlekar så får du se hur det går till)

Jag säger det igen! Du är alltid Välkommen att hälsa på oss så vi får presentera Bothnia Granit AB samt höra på just dina funderingar och önskemål.

 

Välkommen!

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 7 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?