Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Januari 2010

Januari 2010

Hej och God fortsättning på det nya året!


Det händer mycket inom Bothnia Granit i dessa dagar. Bolaget har bytt ägare till undertecknad. Bolaget ”rullar” vidare med samma organisationsnummer som tidigare så där förändras ingenting. Jan-Erik Jonsson (den förre ägaren) fortsätter i bolaget som säljare på Byggsten mot företag. Han har också den trevliga uppgiften att lära mig allt om stenbranschen. Med andra ord han får ”fullt upp”.

Personalen finns kvar förutom att Pernilla som skött ekonomin och även trädgårdssten m.m. kommer att enbart syssla med försäljning av Trädgårdsten och också vara ansvarig för vårt Nolia engagemang i augusti i Piteå tillsammans med Sinnenas Atelje, Anna-Stinas krukmakeri samt Excentrum (www.excentrum.se ) där vi kommer att visa inspiration  och möjligheter ungefär som förra gången Nolia var i Piteå vilket var väldigt uppskattat. Du kan se lite från den gången för tillsammans ”uppträder” vi under namnet piteoasen. (www.piteoasen.se )

Våra uppskattade visningsträdgårdar av sten ligger för tillfället under snö men det skall bli intressant att se och förnya dessa under våren för den kommer ju! Är du redan nu intresserade kan du endera besöka Sinnenas Atelje (södra hamnen www.sinnenasatelje.se ) eller beställa en trädgårdsstens- katalog där du kan få lite inspiration.

Bänkskivor och fönsterbänkar m.m. produceras för fullt i fabriken under ledning av Mårten och här kommer vi att under våren köpa en ny maskin som skall göra att vi kan öka produktionen ytterligare. Vad jag kan se så är det svart som gäller i köken just nu ”China black” är en oerhört populär bänkskiva, men vi har många andra ”läckra” naturstensvarianter färger för alla önskemål.

Gravstenar produceras också i fabriken  och här sköter Zandra om kontakten med anhöriga  för att se till att försöka uppfylla deras  förhoppning/önskemål om fin gravvård.

Vi kommer inom kort att få bättre uppskyltning till Bothnia Granit och ni är så välkomna att besöka oss, se våra produkter och kanske se hur tillverkningen  går till.

Ni är varmt välkomna att besöka oss, ringa oss eller besök vår hemsida!

Vi bjuder på kaffe!

Bothnia Granit

 

Besökare

Vi har 14 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?