Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Juni Månadsbrev

Juni Månadsbrev

Juni och ljuset har verkligen kommit till Norrland!

Detta är den tid på året då man verkligen vill att tiden skall stå stilla. Klorofyllen fyller bladen med en nästan magisk grön färg , alla våra trädgårdshjärtan börjar pumpa och vi jobbar i trädgården med både liten och stor spade. Många är vi som skapat inspiration under vintern/våren för att vi vill göra det trevligt på tomten om det så gäller huset eller på stugan.

Det har varit intressant att se alla långtradare som kommit in på Bothnia Granit med trädgårdssten leveranser från Starka som är vår samarbetspartner när det gäller marksten, murar, cirklar m.m. Intresset har varit och är stort bland kunderna att jämföra våra och konkurrenternas olika alternativ. Det vi är ensamma om är Madoc muren, Stepingstone (gångsteg) och den mycket populära Stackstone muren m.m. Vi är vad vi förstår den enda leverantören här uppe av skiffer i olika sorter så då vet ni det!

Vi håller nu på att bygga ett visningskök i utemiljö som verkar bli fantastiskt bra och att märka av intresset runt den är det många som vill göra något liknande själva. Vi ser ju det som en stor uppgift att vi skall inspirera er och även komma med praktiska förslag, allt beroende på hur mycket man vill lägga ned ekonomiskt på utemiljön. Helt klart är att det skall bli fantastiskt kul att äntligen få pröva grilla vid köket. Bilder kommer att publiceras på hemsidan men har ni möjlighet så kom förbi oss i Öjebyn och se själv hur vi gjort. Torsdagen den 17 juni 16.00-19.00 har vi tänkt inviga uteköket. Vi kommer även att sälja ut bänkskivor som har mindra defekter till kraftigt reducerade priser, de ger ju den kreative möjligheter till att skapa något enligt hans/hennes drömmar.

Har ni frågor är det ju bara att höra av sig.

Farbriken går nu för högtryck för att vi skall hinna leverera både bänkskivor, fönsterbänkar och gravstenar före semestern. Fabriken stänger efter midsommar i 4 veckor för att alla skall få välbehövlig vila.

Försäljningen är öppen hela sommaren av trädgårdssten, bänkskivor, byggsten samt gravsten så där är det bara att höra av sig eller komma förbi så skall vi hjälpa er!

Ha en Riktigt skön sommar!

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 3 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?