Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev September Månadsbrev

September Månadsbrev

Månadsbrev september 2010

 

Så kul vi hade på Nolia-mässan i Piteå, och jag tror också att besökarna tyckte det var roligt att besöka vår monter som vi delade med Sinnenas Atelje & Handelsträdgård som pyntade upp hela montern med blommor och träd och vita trevliga krukor som tilltalade väldigt många. Den tredje som vi delade montern med var Excentrum från Älvsbyn där Göran och Dennis visade upp sina grillar och tillbehör. Bothnia Granit bidrog med allt i sten, både dekorationssten samt marksten. Bilderna från montern kan ni givetvis se mer av här på hemsidan. Undrar ni över något är det bara att ni hör av er.

Vad gäller bänkskivor så ha vi nästan sålt slut på kampanjen av den 2:a sorteringsskivor som vi sålt ut billigt. Det finns bara några 2,5 m x 61 cm skivor kvar.

Vi får se vad nästa kampanj innehåller.

Bänkskivor både till kök och fönsterbänkar blir allt populärare och funderar du på det kontakta oss för mer information. Vi kommer under hösten ta fram ett antal alternativ i brun granit som vi tror kan bli intressant och snyggt i många kök.

När det gäller kök så har vi haft ett stort intresse kring vårt utekök som vi byggt i sommar i Öjebyn. Bilder på det har vi haft här på hemsidan och vi kommer att lägga ut dem igen samt lite priser vad det kostat att göra just detta kök, men det viktiga är att vi vill ge er inspiration att hitta ert eget . Detta gäller ju inte bara detta kök utan hela vår visningsträdgård som vi planerar att utöka till nästa vår/sommar.

Fortfarande byggs/läggs det marksten o murart i trädgårdar och vi levererar efter bästa förmåga.

Kanske skönt att ha det klart när våren kommer…

Ha en skön höst!

Bothnia Granit Hälsningar

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 4 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?