Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Oktober Månadsbrev

Oktober Månadsbrev

                                                                                                                    Piteå 2010-10-04

 

Månadsbrev oktober 2010-10-04

 

Har precis kommit hem från inspirerande stenmässa, där utställare från hela världen deltog. Det är fantastiskt roligt att se vad det finns för olika material i våra olika världsdelar och se hur olika kulturer har ”hittat” sina nischer och produkter. Man får se vilka olika verktyg/maskiner som används i den moderna stenindustrin och den tekniska utveckling som gör att miljön för de som håller på med tillverkningen hanteringsmässigt/konstnärligt/miljö o hälsa blir mycket bättre.

Har ni idéer om utformning av krukor , vattenstenar eller annat i granit gör gärna en ritning så skall vi undersöka vad det kan kosta att erhålla något helt egenkonstruerat. Vi har ju haft och har en del krukor som man nog är blir ensam om i Norrland att ha och kanske i hela Sverige.

Vi har ju också granitbänkar som passar väldigt bra i trädgården.

Bänkskivor har vi även börjat titta på lite nya granitsorter som vi ev. skall ta in i vårt normala sortiment. Du som tänker eller håller på att göra om köket, kolla med din köksleverantör om granitskiva eller så kan du givetvis kontakta oss för mer information, prover m.m.

Det man redan nu kan summera vad gäller trädgårdssten om än det är några månader kvar av året så är intresset på sten i trädgården bara på väg uppåt och kommer förmodligen att så vara under en lång tid framöver.

Som jag sagt så många gånger tidigare är ni mycket välkomna att besöka oss i Öjebyn och se hur vi tillverkar bänkskivor, fönsterbänkar, gravstenar m.m.

 

Hösthälsningar

 

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 17 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?