Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev November månadsbrev

November månadsbrev

                                                                                                                    Piteå 2010-11-04

 

Månadsbrev november 2010 

November månad mörk och ”trollsk” med mörka mornar där man får koncentrera sig ordentligt på att se vägen när man åker till jobbet på morgonen.

Nu har väl även den mest optimistiske trädgårdsentusiasten gjort vinter i trädgården och den får välbehövlig vila. Vi märker att det blir fler och fler som vill ha hjälp med att rita upp sina visioner i trädgården och där hjälper vi självklart till med vår kunskap och även vår samarbetspartner Sinnenas Atelje (Handelsträdgård) där vi ritar in både sten och grönt efter era önskemål.

För de av er som har funderingar på egen design av större blomkrukor hör gärna av er med ”enkel” ritning skall vi undersöka om det är möjligt att ta fram en sådan och till vilket pris.

Vad gäller gravstenar så har vi haft en intensiv period med att hinna sätta ut gravstenar/socklar innan tjälen går ned i backen.  Det har gått mycket bra och det har varit mycket trevligt att få så mycket positiv respons om våra gravstenar från olika dödsbon. Mycket beroende på det engagemang framförallt Zandra och Linda hjälper de olika sörjande familjerna att få fram deras önskemål om hur gravstenen skall se ut. Det är ju sen vår stenhuggare Mart som färdigställer stenarna från de ritningarna till den personliga gravsten som kunden/dödsboet vill ha.

Alla gravstenar behöver med tiden rengöras kompletteras vilket vi gärna kan göra nu under vintern så hör gärna av er så skall vi ordna så er gravsten blir fin inför nästa vår för det vet vi ju att våren och sommaren kommer och det är ju trevligt om man har en ren och fin sten där man kan läsa texten ordentligt.

Övriga textkompletteringar är ju också lämpligt att göra nu under vintern, vilket vi gärna hjälper till med.

I fabriken jobbar vi också mycket med att förbättra logistiken för att personalen skall få ett så bra flöde/arbetsvillkor genom processen i fabriken, där bänkskivor tillverkningen ökar hela tiden vilket är mycket trevligt och här får våra nya maskiner verkligen göra rätt för sig.

Ute har vi själva gjort i ordning inför vintern, så nu väntar vi bara på att snön skall lysa upp tillvaron ännu mera.

Har du/ni funderingar/frågor om sten/köksbänkar/trädgårdssten/gravsten och kompletteringar m.m.

Hör gärna av dig till oss!

Hösthälsningar från Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 3 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?