Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Januari månadsbrev 2011

Januari månadsbrev 2011

                                                                                                                    Piteå 2011-01-07

Januari månadsbrev

Det var den julen och kors va fort det gick!

Nytt år nya förutsättningar och jag sitter och tittar i almanackan hur årets allmänna planering ser ut och inser att påsken ligger så sent som den överhuvudtaget kan ligga nämligen helgen före 1 maj vilket borde innebära  att den mesta snön borde vara bortsmält vilket inte är så bra för alla som vill kunna åka skidor och skoter  under påsken. Men å andra sidan har det ju kommit så mycket snö redan att den kanske ligger till midsommar…

Vårkatalogerna för trädgårdssten från Starka (vår leverantör av trädgårdssten) brukar komma i mars så är ni intresserade av vad nytt som kommer så kan ni beställa den via telefon, e-mail eller varför inte komma in och hämta en. Funderar du på att planera om i er trädgård/tomt och vill ha professionell hjälp kontakta gärna oss eller vår duktiga trädgårdsarkitekt Sinnenas Atelje ,          telefon 070-556 00 56 som hjälper er att rita fram en attraktiv välplanerad trädgård/tomt med sten från vårt sortiment.

Bänkskivor till köket ökar hela tiden och vi kommer att ta fram några nya granitsorter som ni kan välja bland. Det finns en trend som går mot lite mera brun granit vilken vi tittar på samt att vi givetvis tycker att vår nordliga svarta granit Lappland Black som bryts i Kalix (Sangis ) är väldigt vacker, men vi har ju ett stort urval att välja bland så kolla mera på hemsidan.

Kampanj priser t.o.m 28 feb

Fönsterbänkar  i bredd 15 cm alt. 20 cm. Mät bara hur långa du vill ha.

Gravstenar får du 15 % på om du beställer före 28 feb..

Avfallskvarnar blir mer och mer ett ”måste” när man gör om köket . De tillstånd man måste ha via kommunen hjälper vi till med.

Har du funderingar kring bänkskivor, trädgårdssten, byggsten eller gravvårdar så är du välkommen att kontakta oss.

Ha en skön januari och kom ihåg att nu går vi mot ljusare tider.

 

Bothnia Granit Hälsningar

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 5 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?