Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Februari månadsbrev 2011

Februari månadsbrev 2011

                                                                                                                    Piteå 2011-02-01

 

Februari månadsbrev

Töväder! Vi har haft vårt första töväder sen oktober månad och det kändes ”annorlunda” att vara ute efter all snö o kyla som vi fått ta under ett antal vintermånader. Dagarna känns och är längre, ljuset har kommit och även den underbara solen, om än för bara en lite kort stund så är den så värdefull man blir kreativ, börjar planera för våren, sommaren. Det första tecknet var en familj som kom in och ville ha hjälp att planera tomten både med trevliga stenalternativ och även blommor o buskar. Här tar vi givetvis hjälp av Sinnenas Atelje telefon 070-556 00 56 eller e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen   som ritar och hjälper oss.  Vi besitter en hel del kunskap vad gäller stenbeläggningar men kombination av att både rita in den samt allt det gröna kräver kunskaper som vi vet att Sinnenas Atelje har och tillsammans upplever vi att vi har ett bra koncept som är kundattraktivt! Starkas nya Trädgårdskatalog kommer förmodligen som vanligt i slutet av mars, vilken ni kan hämta eller beställa kostnadsfritt via nätet.

De kampanjer vi har för tillfället är 15% rabatt på fönsterbänkar, avfallskvarnar samt gravstenar. Kampanjerna räcker februari månad ut.

Vad gäller bänkskivor så kommer vi under våren att sälja ut lite av vårt lager. Ej svarta skivor. Först till kvarn alltså!

Fabriken har nu haft sina underhållsveckor så nu väntar den bara på just din beställning av natursten.

Kom gärna med förslag på hur vi skall förbättra vår hemsida för att ni skall få så bra information som möjligt.

Ha en riktigt skön februari och glöm inte börja planera för, trädgården, köket, bänkskivorna, fönsterbänkarna ….   Våren är här! Ja kanske inte än ändå men snart!

 

Bothnia Granit Hälsningar

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 7 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?