Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Mars Månadsbrev 2011

Mars Månadsbrev 2011

                                                                                                                    Piteå 2011-02-01

 

Mars månadsbrev

Nu har den äntligen kommit! 2011 års trädgårdskatalog direkt från Starka vår trädgårdsleverantör kan du nu direkt se via vår hemsida (bara att ladda ned) Du kan givetvis också enkelt beställa katalogen genom att följa de enkla instruktionerna. Förutom årets katalog finns det ju ett antal olika andra kataloger som finns att tillgå. Har du sådana funderingar e-maila oss så skall vi hjälpa till. Eller kom förbi oss. Vi hjälper gärna till.

Vi har ju i de flesta månadsbreven också gjort reklam för Sinnenas Atelje (kolla under samarbetspartners) som hjälper kunder att forma sina tomter/trädgårdar till ett rimligt pris.                  ( Trädgårdsstenen köper du givetvis från Bothnia Granit! ) Då får du en expert som hjälper er med både det gröna samt det hårda. Självklart hjälper vi er också vad gäller sten i trädgården, men vi kanske inte riktigt har kunskapen om det gröna….

Besök oss gärna och vill du ha en enkel guidad visning i fabriken så kan vi också erbjuda det.

Vad gäller fönsterbänkskampanjen så har många nappat på den och det tycker vi var trevligt. Kan bara till er som funderar på att byta fönsterbänka,  andra bordsskivor eller hörnskivor kontakta oss. Det behöver inte kosta ”skjortan” och sen blir det ju så fint.

För dig som vill uppfylla dina idéer av att skapa en egen häftig blomkruka. Rita gärna upp din ide´ och skicka den till oss skall vi se vad vi kan hitta på och till vilket pris.

Vad gäller nya granitsorter till olika bänkskivor kommer vi inom kort att lägga ut 2 st nya nämligen Forrest Green samt Verde Oliva på hemsidan och i fortsättningen även ha som lagervara.

Har ni frågor eller vill komma förbi och se hur vi har det? Ni är välkomna!

 

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 8 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?