Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev April månadsbrev 2011

April månadsbrev 2011

                                                                                                                    Piteå 2011-04-04

 

April månadsbrev

 

Det regnar och snön smälter, när man bor häruppe vill man  hysa en förhoppning att det inte skall gå alltför fort utan att vi hinner njuta av den sköna våren och den ljuva snön(jo jag vet att vi haft snö sen i oktober och många är less, men det är så skönt att veta att vi har april och maj innan vi har den härliga sköna sommaren att se fram emot.)

Fabriken har nu börjat gå för högtryck efter några sega månader (januari och februari) Leveranser kommer hem med sten och ute håller vi på att skyffla undan snön så de områden vi håller till i blir snöfria och torkar upp.

Vi får besök inom kort av Starkas Regionchef och jag hoppas vi tillsammans kan göra ett trevligt upplägg med aktiviteter. För alla er som undrar så levererar vi trädgårdssten runt hela Norrbotten och Västerbotten och kan givetvis även skicka till andra områden.

Vi planerar också för en helt ny visningsträdgård som vi verkligen vill skall bli av. Vi behöver isåfall nyttja en del utanför vårt ”normala” tomtområde så kommunen måste får säga sitt först men vi hoppas!

Vad gäller Gravstenar så kommer vi att under maj ha en ny broschyr som vi tror mycket på. Både nya stenar samt  inspirationsstenar,  mera liggande stenar och vi visar även upp gravplattor som blir mer och mer populära (gravplatta är istället för blomlist så lägger vi en 3 cm platta som kan utformas efter kundens önskemål och givetvis ofta med ett större hål som man antingen kan sätta ned en blomkruka i eller sätta dit en växtplanta.)

Bänkskivor och fönsterbänkar ökar efterfrågan hela tiden och det är riktigt trevligt att se alla nöjda kunder. Våra killar är duktiga och jag lovar er att jag också säger det till dom!

Bara så ni vet det regnar fortfarande…       ha en skön april!

 

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 15 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?