Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Maj Månadsbrev 2011

Maj Månadsbrev 2011

Piteå 2011-05-05

Maj månadsbrev

Visst är det väl härligt när man planerar in att ha ”Öppet Hus dag” och nu står vi där och solen skiner. Nattemperaturen har dock varit på -3 grader fåglarna sjunger och kvittrar i träden. Det känns faktiskt ganska bra. Idag 5 maj så har vi som sagt Öppet Hus med bl.a. guidade turer i fabriken med Jan-Erik som ciceron. Trädgårdsintresset vaknade rejält från en dag till den andra och vi märker en mycket stor skillnad på alla trevliga kunder som nu tinat fram. Jag har nämnt tidigare att vi planerar att utöka vår visningsträdgård och vi håller som bäst på att rita upp hur vi vill ha det och vad som ni som kund vill se/bli inspirerad av. Området som är tänkt är rätt stort så det kan bli tal om att vi får ta det i etapper. Fabriken är givetvis i full gång under Öppet Hus kvällen (vi har öppet till 20.00) Vi har gott om trädgårdssten så nu är ni välkomna hit!

Vi är inte med på vårmässorna i Luleå o Skellefteå i år och kommer inte heller att vara med på Nolia i Umeå i augusti. Tyvärr vill jag säga för Nolia i Piteå gav så mycket och vi fick så mycket beröm för vår monter som vi delade med Sinnenas Atelje och Excentrum (eldstadsgrillar) vilket var mycket trevligt. Men som sagt vi får satsa på Nolia i Piteå nästa år istället.

Den här tiden på året är ju också intensiv vad gäller utplacering/tillverkning av gravstenar och vi jobbar intensivt för att placera ut/montera dessa före morsdag. Den nya grav broschyren kommer i slutet början av maj/juni.

Nej nu har jag inte tid att skriva mera för planeringen inför kvällen måste göras.

Ha en Riktigt skön Maj!

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 21 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?