Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Juni-Juli Månadsbrev 2011

Juni-Juli Månadsbrev 2011

                                                                                                                    Piteå 2011-06-27

 

Juni & Julis Månadsbrev

Jag har sagt det förut och säger det igen det är mycket trevligt att ha och genomföra gemensamma aktiviteter tillsammans . Det jag syftar på är kampanjen vi hade tillsammans på västra kajen hos Sinnenas Handelsträdgård men Excentrum från Älvsbyn samt Stenbackens Hus. Trots dåligt väder var det mycket folk i rörelse och vi fick ett utmärkt tillfälle att visa upp Bothnia Granits Trädgårdsutbud och eftersom vi redan har en fin visningsträdgård på Handelsträdgården så var ju förutsättningarna mycket goda.  Det som är den stora skillnaden på trädgårdssidan i år är att kunden vill ha ”hela konceptet” d.v.s. Förslag både skriftligt och muntligt vilka tips idéer vi har ev. uppritade samt även önskemål om vi även kan lägga markstenen.  Idag lägger vi inte sten själva men har 5-6 olika företag som vi samarbetar med och nu så har de fullt upp långt in på höstkanten.  Här gäller det att planera i tid och vara ute med tidig förfrågan om markjobbet. Samtliga som var med i kampanjen var nöjd med resultatet om än vädret inte riktigt uppfyllde våra förväntningar.

Vi är också mycket glada över att vår monter från Nolia 2010 rönt sånt intresse snart ett år senare och att folk tyckte mycket om den. Vi har också fått några större uppdrag p.g.a. av denna monter.

Vi har nu också fått ut vår nya gravstensbroschyr som vi är riktigt nöjda med. Mycket bilder och lite text så det hoppas vi skall göra kunderna intresserade samt givetvis ett antal nya modeller av gravstenar.

Vad gäller bänkskivor så är fortfarande svart den populäraste sten sorten men den nya Rainforrest Green har fått ett stort intresse.

När det gäller byggsten så har vi nu fått en större order i Stockholmsområdet som vi också är stolta över.

Nu vill jag passa på att önska er en riktigt skön sommar!

Sommar hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 10 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?