Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Augusti Månadsbrev 2011

Augusti Månadsbrev 2011

                                                                                                                    Piteå 2011-08-15

 

 

Augusti Månadsbrev

Vilken sommar!  Man kan faktiskt säga att regn vore välkommet åtminstone häruppe i norra Sverige.  Det är inte många regndroppar vi sett i sommar. Vi märker direkt när det är för ”varmt” för då kommer det mindre kunder vilket är förståeligt då man vill ta igen sig, men när sen solen går i moln då kommer kunderna och vad trevligt det är.

 

Vi hjälper ju gärna till men allehanda frågor  som kan dyka upp och hela personalen är engagerad.

Ett litet tips jag vill lämna till er att titta på byastenen 250 x 250 x 60 mm vilken passar enormt bra på garageinfarter och altaner. Blanda gärna 50/50 ljusgrå och antracit i schackmönster. Läckert!

Ett annat tips kan var att titta på Terrano vilken ger stort liv eftersom det är flera olika storlekar nämligen 4 st. Mycket snygg!

 

Fabriken har varit stängd några veckor och är nu i full gång. Grabbarna har fullt upp.

 

Gravstensbroschyren har verkligen tagits emot positivt. Ett antal nya stenar samt mindre text och mer bilder verkar göra att kundens er stenarna bättre.

 

Jag måste säga att jag verkligen är imponerad över personalen som ställer upp och verkligen vill se till att kunden blir nöjd. Det gamla talesättet ” En nöjd kund kommer tillbaka” gäller verkligen och all positiv marknadsföring som våra kunder sen gör är det som vi upplever som ett tecken på att vi inte är helt fel ute….

 

Vår nya visningsträdgård är nu ritad och efter smärre korrigeringar kommer vi att börja göra den till en ny inspirationskälla under hösten för alla som går i trädgårdsfunderingar. Den sakkl var kla nästa vår/sommar.

 

Ha en skön fortsatt sommar och tids nog kommer hösten! Men än finns det mycken tid att se över trädgården.

 

Bothnia Granit Hälsningar

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 7 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?