Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev November Månadsbrev 2011

November Månadsbrev 2011

November Månadsbrev 2011 

Nu måste jag faktiskt få säga att man känns privilegierad.  Jag har förmånen att få åka delas till Italien (Milano) för att se och lära mig mera om sten och träffa trevliga människor. Dessutom skall vi se på fotboll någon kille som heter Zlatan spelar där… I slutet på månaden skall jag till China för att träffa leverantörer och se på tillverkning i några fabriker. Vi har avtal med ett antal leverantörer i China och har också krav på dem vad gäller barnarbete, arbetstider, fackligt engagemang m.m. vilket de samtliga är med på och förhållandena har ändrats mycket i China sista 10 åren. Vad gäller barnarbete i sten industrin är det ovanligt för det är för tungt , men det finns många kvinnor som hjälper till med dekorering o design. Har jag fått rätt information så finns det ca 20.000 st stenföretag bara i södra Kina. De är mycket duktiga stenarbetare.

Den varma hösten har gjort att många jobbat mycket o länge med sina trädgårdar.

De av er som planerar att utföra stenläggning nästa år och vill köpa tjänsten  av stenläggare bör vara ”tidigt”  ute för kommer man in i maj kan det vara hopplöst att få tag i dessa tjänster.

Vi kommer under nov/dec att lägga in lite mera av våra referens objekt på hemsidan. Bl.a. kommer du att kunna se lite bilder från hur man kan göra ett fantastiskt fint Häststall med mycket sten.

Vad gäller byggsten så har vi ett antal mycket intressanta roliga projekt på gång men de får vi återkomma till.

Vad gäller vädret så är det som vanligt, man vill både ha snön  och samtidigt är det skönt så länge den inte kommer.

Sköt om er!

 

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 18 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?