Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Januari Månadsbrev 2012

Januari Månadsbrev 2012

Januari Månadsbrev 2012

God fortsättning på er! 2012, ja tiden går fort tyckte nyss det var millennium! Denna julhelg och fram till trettondagen har ju varit ”företagsvänlig” i den bemärkelsen att det varit mycket arbetsdagar som vi tagit tillvara på. (annat blir det närmaste julhelgerna 2012-2013-2014) Visst kommer det att påverka att vi inte producerar i fabriken, men som sagt ibland är det bara att ”gilla läget”. Vi får ju tid över för våra nära & kära och är sedan beredda att producera både i fabriken och på säljsidan. Vi passade på att inför julen annonsera om vår populära baksten och ljusstakar i granit vilket visade sig vara mycket bra.

Vi har en mängd intressanta projekt som kommer under 2012, Sundsvalls Stadshus levererar vi golvet till och likaså till Clarion Hotell ute vid ingången till Arlanda Flygplats, ett antal andra intressanta projekt ligger också i ”luften” men det återkommer jag till. Vi skall ju också ordna till utbyggnaden av vår egen visningsträdgård samt så har vi ju Nolia-mässan i Piteå i år och den vill vi inte missa där vi är tillsammans med Sinnenas Atelje (Handelsträdgård) samt Excentrum från Älvsbyn som gör grillplatser m.m.

Vi jobbar också på att vi själva skall ha ännu bättre redskap/maskiner i fabriken allt för utvecklingen /miljö och arbetssituationen skall bli så bra som möjligt.

Intressant är också att fler och fler hittar till oss och många kommer från 4 kanten området samt en hel del från Skellefteå vilket är jättekul.

Våra öppettider är ju till för att brytas så har ni ingen möjlighet att komma när vi har öppet ringa oss och boka tid!

 

Sköt om er!

 

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

 

Besökare

Vi har 18 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?