Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Februari månadsbrev 2012

Februari månadsbrev 2012

Februari Månadsbrev

 

Det har varit en intensiv januari för oss på det sättet att det var länge sen vi skickade så många offerter vilket är mycket trevligt. Både små och stora jobb offereras och givetvis är det spännande att se om man får jobben. Vore det inte för att det var så kallt ute -21 grader just nu så skulle man vara väldigt ”het” av längtan att få svar på alla offerter. Ligger vi rätt i pris, har vi rätt produkter (ja det har vi) värderar kunden engagemanget/servicen som vi tycker vi är bra på? Kanske det för på ordersidan är det dubbla ingången i år (pengamässigt) jämfört med ifjol samma period. Det verkar som många företag går för fullt.  Vi har också fått förfrågan om svensk marmor att sättas på fastighetsfasaden. Det kan ni ha i åtanke att den svenska är mycket bättre i hållfastheten jämfört med bl.a. den Italienska vilket om man har dålig hållfasthet så ”hänger” sig marmoren efter ett antal år vilket inte är snyggt och faktiskt kan vara riskabelt då fästanordningar kanske får svårt att hålla i skivorna. OBS jag talar om att ha marmorn på fasaden utomhus. Inne passar den Italienska m.fl. mycket bra! Ds. Det som talar emot den svenska är tyvärr priset men kvalité kostar ju heter det!

Vi har fått många frågor både kring de golv vi skall leverera till Arlanda samt Sundsvall vilket är mycket roligt. Har ni frågor hör gärna av er.

Det är fantasiskt vad vädret gör för oss människor! När nu solen kommer fram så märker man genast att både telefonsamtalen samt besöken ökar.

Vi laddar nu för en intensiv vår med mycket att göra och många nya trevliga affärsförbindelser.

Ha en skön februari!

 

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 2 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?