Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev Mars Månadsbrev 2012

Mars Månadsbrev 2012

Mars Månadsbrev

 

Mars månad och har varit både i Sundsvall och Stockholm och tagit emot leveranser av golven så nu är det bara att avvakta till golven är lagda och man får se skönheterna!

Allt har hittills fungerat mycket bra och förhoppningsvis fortsätter det ju med det.

Planeringen inför Noila mässan i Piteå 4-12 augusti är i full gång och det skall bli verkligt roligt att se om vi kan överträffa den monter vi hade 2010. Än idag är det många som refererar till den vilket är väldigt kul.

Vi får också snart årets nya Trädgårdskatalog från Starka vilket vi ser fram emot. Nya sköna inspirerande miljöer gör ju att man bara längtar till maj när tjälen går ur marken och alla lyckliga människor bara längtar att få gräva i jorden….

Våra bak -stenar säljer ju riktigt bra och man kan ju förutom vårt standard mått 400 x 300 mm beställa en sten som passar ungen om standarmåttet är för stort eller litet. Den är ju 30 mm tjock också om jag nu missade det.

Bänkskivorna i granit är som sagt mycket populärt och även avfallskvarnar kommer allt mer och jag tror att de flesta Kommuner beviljar tillstånd när man skickar in förfrågan  (man måste alltså ha tillstånd för att installera  en avfallskvarn) kontakta byggnämnden i din kommun så hjälper de dig. Har du en gång börjat med avfallskvarn vill du inte göra dig av med den heller.

Är du i kreativ och vill rita din egen vattensten eller beställa annan trädgårdsfigur kontakta oss så kan vi visa förslag och lämna prisförslag.

Ha en skön mars och håll om varandra!

 

Vänliga Hälsningar

Bothnia Granit AB

 

Hans Öhgren

 

Besökare

Vi har 9 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?