Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev April Månadsbrev 2012

April Månadsbrev 2012

April Månadsbrev

Trädgårdssäsongen startade tidigt i år vi har gjort vår första leverans av trädgårdssten redan i början på april men av förståeliga skäl så var det en kund som påpassligt nog ville ha det levererat till en ö i skärgården och passade på att ta ut den med snöskotern medans isarna bär. Märker dock tydligt att trädgårdssten säsongen gått igång redan nu så har rätt många varit här/hört av sig med frågor och funderingar. Tycker att vi kan ge rätt bra information och ”goda råd”. Det är ju alltid så att det kan var svårt att om man inte varit på platsen som kunden har frågor kring, att rekommendera olika alternativ men ack så roligt det är att försöka hjälpa till. Årets nya katalog finns ju att beställa via nätet eller så kommer man förbi och hämtar den hos oss.

Det skall bli intressant att se om intresset för att rita upp sin trädgård samt att även leja in en entreprenör som färdigställer ökar i år också.

Öppet hus kommer vi att ha torsdag den 10 maj mellan 16-20 så då är alla välkomna.

Vi börjar med sommar tider den 18 maj Öppet vardagar mellan 07-18

Följande lördagar har vi också öppet mellan klockan 11-14 , det är lördagarna 12, 26, maj och i juni 2 , 9, 16 samt 30:e.

 I Juli och augusti har vi öppet vardagar 08-17  (ej lördag o söndag)  

Nolia-mässan i Piteå är vi med på 4-12 augusti

Ha en skön vår och kom gärna och hälsa på och som vi säger ”har du ingen möjlighet att komma på våra normala öppettider hör av dig så hittar vi en tid som passar dig”

 

Välkomna!

 

Bothnia Granit AB

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

Besökare

Vi har 7 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?