Bothnia Granit

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home VD's Månadsbrev
Nyhetsbrev

Månadsbrev maj-juni 2017

 

 

Månadsbrev maj-juni 2017

Visst har klimatet förändrats! Det må vara att allt går i cykler eller att vi påverkat den globala uppvärmningen för så här var det inte när jag växte upp(Länge sen).

Ovanstående skrev jag i okt 2016! Gäller fortfarande! Vi har ialla år jag drivit företaget anordnat en Öppet hus dag i början på maj och de flesta gånger har det var underbart väder och inga snöhögar! När jag skriver detta (18 maj) har snön prcis tinat bort i visningsträdgården och vi har inte hunnit ställa iordning alla pallar med marksten heller!

Några kunder från Älsvbyn som nyss var här klagade över det kalla Pitevädret…. Ibland skall man bara vara tyst viket jag också var. Ödmjuk som man är.

Vi har en hel del nyheter vad gäller Marksten så hämta eller beställ Inspirations Katalog(Starkas katalog)

Något som jag själv var ”skeptisk” till när det kom för 6-7 år sedan är kompositmaterial till framförallt bänkskivor. Det var både mycket dyrare och jag tyckte inte de var snygga heller.

Mycket har förändrats sen dess. Kunderna frågar efter kompositskivor och vi är idag stolta att vara återförsäljare för Ceasarstone Komposit skivor. Vi kommer inom kort att visa upp hur snygga de är på hemsidan .

Hör gärna av dig om du har frågor!

BothniaGranit logo 2010 (2).jpg Ceasar Stone.png

Hans Öhgren

Verkställande Direktör

 

 

 

 

 

Besökare

Vi har 16 besökare online

facebook


Rösta

Vilken stensort är vackrast?